Jelenlegi hely

Puroszné Nagy Magdolna

Puroszné Nagy Magdolna perinatális szaktanácsadó, dúla, szülésfelkészítő, kismamamasszőr vagyok, négy gyönyörű fiúgyermek édesanyja. Szegeden élek a családommal. Sok éven át olasz-német szakos tanárként dolgoztam egy gimnáziumban, 2007-ben kanyarodott az életem a szülés és az akörüli időszak felé: egy dúlaképzés elvégzése után elkezdtem édesanyákat kísérni, lelki-érzelmi támaszt nyújtva a várandósság, szülés és a gyermekágyas időszak alatt, majd kismamamasszázst tanultam és egyre nagyobb vágyat éreztem, hogy ez irányban tanuljak tovább.

2014-ben szülésfelkészítő oktató képzést végeztem, amely az élettani, normális szülésre és hangsúlyosan a lelki-mentális felkészülésre fókuszál, azóta rendszeresen tartok kiscsoportos szülésfelkészítő tréningeket. 2016-ban fejeztem be az ELTE PPK perinatális szaktanácsadó szakát, melynek révén segítő beszélgetéseket tartok minden szülést-születést érintő témában, a fogantatásra való készüléstől a várandósságon, a szülésen és a gyermekágyas időszakon át egészen a kisgyermekes létig.

A leggyakoribb témák, amelyekkel megkeresnek: szülésélmény feldolgozása, veszteségélmény, termékenységi nehezítettség, várandósság alatti félelmek.

Örömmel veszem kérdéseiteket, érdeklődéseteket, melyre 2-3 napon belül válaszolok.

Üdvözlettel,

Magdi

06-30-493-9688 

pnmagdi@gmail.com

Facebook: Áldott állapotban

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére